Huawei afirmă faptul că va dezvolta un nou smartphone Nexus în acest an

314 ori
<b>Huawei afirmă faptul că va dezvolta un nou smartphone Nexus în acest an</b>În cadrul unui eveniment de lansare din Africa de Sud, unul dintre oficialii Huawei a luat prin surprindere publicul aflat la fața locului. Este vorba despre Charlene Munilall - manager general al diviziei Consumer Business Group, ce a declarat faptul că

O veste surprinzătoare sosește astăzi chiar din partea celor de la Huawei, companie ce afirmă că va dezvolta un nou smartphone din seria Nexus în acest an. Știrea este cu atât mai interesantă, cu cât majoritatea zvonurilor indicau faptul că HTC va fi ales de către Google în 2016 pentru dezvoltarea smartphone-urilor Nexus.

Aflați că informația de față vine chiar din partea lui Charlene Munilall - manager general al diviziei Consumer Business Group Huawei. În cadrul unui eveniment de lansare pentru noi terminale Huawei în Africa de Sud, aceasta a dezvăluit presei aflată la fața locului faptul că noul smartphone Nexus din acest an va purta doar sigla Nexus.

Există o posibilitate ca producătorul chinez să fi încheiat un contract cu cei de la Google pentru dezvoltarea unui phablet succesor pentru Nexus 6P, în timp ce HTC urmează a produce modelul mai compact cu diagonală de 5.2 inch. Dacă într-adevăr este vorba despre un asemenea plan, vom afla în următoarele luni.

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×