Mobilissimo.ro te mobilizeaza!

Nikon intră În ring În bătălia megapixelilor; Un nou flagship Vivo Își face apariția, după X3, cel mai subțire telefon din lume!

Publicat: 2013-09-23 02:38:08 - Autor: - Afişat de: 5268 ori
Chinezii n-au timp de glume! După ce BBK, producătorul care a lansat cu ceva timp În urma cel mai subțire telefon din lume, Vivo X3 (5.75 mm) , iată că pe un forum din China apar și primele imagini ale viitorului flagship al acestui brand!
 
Un nou flagship Vivo Își face apariția, dupa X3, cel mai subțire telefon din lume!

În afară de formatul twist al camerei care Îmi aduce aminte de seria N de la Nokia, un aspect important Îl vedeți În a doua imagine, care dă de Înțeles că handsetul va veni cu o cameră ce are la baza tehnologie japoneză, mai precis Nikon!

Nikon EXPEED E1-158 1051200 M

Senzorul camerei integrate este un CMOS de 1/1,7 inch, ce realizează fotografii la 20 megapixeli, la  o deschidere a obiectivului de F2.0. Din imaginea de mai sus mai aflăm că japonezii vor furniza și un chip SLR profesional, ce poartă denumirea de EXPEED E1-158 1051 200 M.

BineÎnțeles, ca de obicei În astfel de cazuri, cu puțin timp după ce imaginile au fost făcute publice, acestea au fost retrase, probabil ca urmare a insistentelor oficialilor de la BBK. Întrebați, aceștia au refuzat să dea detalii legate de acest nou dispozitiv. Cert e că bătălia megapixelilor devine mai interesantă, odată ce Nikon a ridicat mănușa! 

blog comments powered by Disqus

Nikon intră În ring În bătălia megapixelilor; Un nou flagship Vivo Își face apariția, după X3, cel mai subțire telefon din lume!

(etichete)
© 2006 - 2016 Mobilissimo.ro

   
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult ×
UTOK ×