Mobilissimo.ro te mobilizeaza!

Nikon intră în ring în bătălia megapixelilor; Un nou flagship Vivo își face apariția, după X3, cel mai subțire telefon din lume!

Publicat: 2013-09-23 02:38:08 - Autor: - Afişat de: 3653 ori
Chinezii n-au timp de glume! După ce BBK, producătorul care a lansat cu ceva timp în urma cel mai subţire telefon din lume, Vivo X3 (5.75 mm) , iată că pe un forum din China apar şi primele imagini ale viitorului flagship al acestui brand!
 
Un nou flagship Vivo își face apariția, dupa X3, cel mai subțire telefon din lume!

În afară de formatul twist al camerei care îmi aduce aminte de seria N de la Nokia, un aspect important îl vedeţi în a doua imagine, care dă de înţeles că handsetul va veni cu o cameră ce are la baza tehnologie japoneză, mai precis Nikon!

Nikon EXPEED E1-158 1051200 M

Senzorul camerei integrate este un CMOS de 1/1,7 inch, ce realizează fotografii la 20 megapixeli, la  o deschidere a obiectivului de F2.0. Din imaginea de mai sus mai aflăm că japonezii vor furniza şi un chip SLR profesional, ce poartă denumirea de EXPEED E1-158 1051 200 M.

Bineînţeles, ca de obicei în astfel de cazuri, cu puţin timp după ce imaginile au fost făcute publice, acestea au fost retrase, probabil ca urmare a insistentelor oficialilor de la BBK. Întrebaţi, aceştia au refuzat să dea detalii legate de acest nou dispozitiv. Cert e că bătălia megapixelilor devine mai interesantă, odată ce Nikon a ridicat mănușa


Nou pe eMAG: Google Nexus 6 - soluția Motorola pentru developeri, preț aici!
blog comments powered by Disqus

Nikon intră în ring în bătălia megapixelilor; Un nou flagship Vivo își face apariția, după X3, cel mai subțire telefon din lume!

(etichete)
© 2006 - 2015 Mobilissimo.ro