Mobilissimo.ro te mobilizeaza!

Tutorial decodare simplă în mod gratuit pentru Acer CloudMobile S500

Publicat: 2013-01-31 22:03:30 - Autor: - Afişat de: 15539 ori
Terminalul care s-a vândut la noi prin intermediul celor de la Orange s-a bucurat de foarte mult succes ddar şi o sumă de probleme legate de calitatea construcţiei, în special a ecranului. Modelele datate anul trecut în luna Octombrie - Noiembrie au fost cele mai problematice, pe când cele ddin luna Decembrie au funcţionat absolut impecabil. Terminalul a fost oferit la un preţ foarte bun la Orange, cu abonament sau fără, dar a fost furnizat blocat în reţeaua Orange. Pentru cele cumpărate cu abonament, Orange cerea suma de 100 de Euro pentru a furniza codul de deblocare. Iată cum să vă scutiţi de plată.
 
Tutorial decodare simplă în mod gratuit pentru Acer CloudMobile S500

Mulţumită Vache, utilizator şi dezvoltator foarte activ în cadrul comunităţii Acer, avem acum un instrument pentru a decoda, rapid şi simplu, Acer CloudMobile S500. Pentru aceasta veţi avea nevoie de driverele pentru Windows care le puteţi obţine de aici. Odată descărcat pachetul, dezarhivaţi şi instalaţi cu fişierul Setup.

Pasul doi este să descărcaţi instrumentul de decodare de aici. Dezarhivaţi şi porniţi utilitarul cu fişierul .exe.
 
Tutorial decodare simplă în mod gratuit pentru Acer CloudMobile S500

Pe telefon, activaţi USB Debuging din meniul Settings-Developer Options. Conectaţi apoi la calculator, cu utilitarul de decodare pornit. Dac totul este în regulă, vor fi afişate căsuţele DIAG şi ABD, la fel ca în imaginea de mai sus.

Apăsaţi Deactivate şi aşteptaţi să se termine procedura. Dacă la sfârşit, când utilitarul afişează reboot, terminalul nu se reporneşte şi programul dă eroare, nu este problemă. Repornţi-l manual. Asta este tot.

Alternativ, puteţi utiliza instrumentul pentru a obţine codul de deblocare şi a evita pierderea garanţiei.

Puteţi utiliza acum Acer CloudMobile S500 cu orice SIM. Urmăriţi şi review-ul realizat de noi, aici.


Nou pe eMAG: Google Nexus 6 - soluția Motorola pentru developeri, preț aici!
blog comments powered by Disqus

Tutorial decodare simplă în mod gratuit pentru Acer CloudMobile S500

(etichete)
© 2006 - 2014 Mobilissimo.ro