Top 10 cadouri Valentine's Day 2014 pentru pasionatele de gadgeturi

1.911 ori
<b>Top 10 cadouri Valentine's Day 2014 pentru pasionatele de gadgeturi</b>începe o săptămână tare grea pentru masculii care vor să ofere un cadou potrivit prietenei, deoarece în 2014 pretențiile au crescut și mai mult. Urmează apoi și perioadă grea a lui 1 martie și 8 martie, dar mai avem până acolo. în...

începe o săptămână tare grea pentru masculii care vor să ofere un cadou potrivit prietenei, deoarece în 2014 pretențiile au crescut și mai mult. Urmează apoi și perioadă grea a lui 1 martie și 8 martie, dar mai avem până acolo. în următoarele rânduri aruncăm o privire asupra cadourilor ideale pentru ea cu ocazia lui Valentine's Day, deoarece cadourile pentru El sunt cu siguranță cumpărate de domnișoare de multă vreme, ele fiind prevăzătoare.

10) Samsung Galaxy S III La Fleur

Nu există telefon mai feminin la ora actuală decât un model din seria La Fleur de la Samsung. Printre ele se numără și Samsung Galaxy S III La Fleur pe alb, în varianta de 16 GB. El costă 1.549 lei, iar un preț cu 50 lei mai mic găsiți o versiune "baby pink" a acestui telefon, un roz destul de strident, care sare în ochi. Telefonul încă are un procesor Exynos quad core capabil, un ecran mare, de 4.8 inch cu rezoluție HD și o cameră de 8 megapixeli destul de bună.

9) iPhone 5C

iPhone 5c roz

Vă mirați ca un iPhone 5c roz este cel mai ieftin model modern în oferta eMAG.ro? Probabil că nu e o coincidență, având în vedere că vine Valentine's Day. Astfel, un iPhone 5c de 16 GB, în varianta roz costă 2.389 lei. Ce recomanda acest device? Specificații de iPhone 5, coloritul său unic și din câte am înțeles și o cameră frontală puțin mai puternică, asta pentru don'șoara a descoperit Facetime și nu mai puteți scăpa de ea fără o cameră frontală HD.

8) Gigabyte GSmart Roma R2 dual SIM Red

Gigabyte GSmart Roma R2 dual SIM Red

Pentru cei care nu vor să cheltuiască prea mult și au o consoartă cu 2 SIM-uri la dispoziție, poate că Gigabyte GSMart Roma R2 ar fi o idee bună. E vorba aici despre varianta roșie a telefonului, un model dual SIM care costă 649 lei și include un procesor dual core MediaTek de 1.3 GHz, Android 4.2 Jelly Bean, slot microSD și o cameră de 5 megapixeli cu blitz LED. De remarcat și că telefonul are un aspect destul de atrăgător, mai ales în zona frontală, iar ecranul are doar 4 inch.

7) Toshiba Encore WT8-A-102

Toshiba Encore WT8-A-102

Conceptul de tableta Windows cu preț accesibil e practic definit de modele ca Toshiba Encore WT8-A-102. El costă doar 1.279 lei și rulează Windows 8.1, iar dotările sale includ un procesor Intel Atom Z3740D de 1.33 GHz, 2 GB RAM, 32 GB stocare, GPS, Bluetooth și port micro HDMI. Tableta suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli pe un panou de 8 inch și cântărește 445 de grame. Acest gadget are și o cameră impresionantă de 8 MP în spate cu blitz LED.

6) LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3

Nu putem uita și de tablete în această perioadă, mai ales că modelul LG G Pad 8.3 este unul portabil și cu format plăcut. Tableta costă acum doar 1.299 lei la eMAG.ro și este probabil cel mai apreciat model de tableta Android din 2013, la bătaie cu Nexus 7 2013. Acest device are un procesor puternic, Snapdragon 800, un ecran Full HD IPS excelent cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, Android 4.2 și 2 GB RAM. El aduce și numeroase aplicații și o cameră cu funcții destul de multe pentru un terminal mare.

5) Huawei Ascend P6

Huawei Ascend P6

Probabil cel mai arătos model din acest top, Huawei Ascend P6 se remarcă prin prețul scăzut, de doar 1.449 lei, dar și mai mult prin grosimea să incredibilă, de puțin peste 6 milimetri. Acest handset ultraslim nu are rival în țara noastră la capitolul talie, rețineți acest lucru. Ascend P6 folosește un procesor quad core, o cameră de 5 megapixeli cu blitz LED, 2 GB RAM și 8 GB stocare, plus slot microSD. Ecranul său este un IPS LCD de 47 inch, cu rezoluție 720p.

4) Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S3 Mini

încă un preț foarte bun se aplică la Samsung Galaxy S3 Mini, în versiunea White la Fleur, care costă 949 lei. Acest terminal rulează Android 4.1, are o cameră de 5 megapixeli cu blitz LED și un ecran de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, dar și cu panou Super AMOLED, care are un alb aprins și un negru adânc. Mai găsiți telefonul și pe albastru, roșu, negru sau maro, dacă nu apreciați varianta standard albă. Că performanța a unui telefon sub 900 lei și cu brand mare, e greu să găsiți un rival pentru acest device.

3) Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini

Telefonul Samsung Galaxy S4 Mini la prețul de 1.499 lei este încă o ofertă bună și e vorba aici despre versiunea de 8 GB pe alb, cea pe negru fiind puțin mai scumpă. Handsetul măsoară doar 8.94 mm în grosime și aduce un display qHD Super AMOLED de 4.3 inch. De apreciat este prezența lui S Health printre aplicații, dacă ei îi place joggingul, dar și cele câteva funcții și gesturi ale lui Galaxy S4 care au fost păstrate pe acest device. Telefonul rulează Android 4.2 Jelly Bean, iar camera sa de 8 megapixeli are câteva funcții atractive, cu care vă veți putea juca ore întregi.

2) LG Nexus 5

LG Nexus 5

Exact cum am prezis în luna decembrie, LG Nexus 5 a început să piardă din preț, ajungând acum la 1.899 lei. și la ora actuală, acest smartphone are cel mai puternic procesor de pe piață, un Snapdragon 800 quad core de 2.26 GHz, însoțit de 2 GB RAM și sunt sigur că domnișoara vă fi încântată de spatele soft touch și de faptul că handsetul e destul de subțire, la 8.5 mm. Rapiditatea telefonului și faptul că măcar un update sau două de Android sunt asigurate ar trebui să fie alte 2 aspecte atractive aici.

1) Nokia Lumia 520/Lumia 525

Nokia Lumia 520

Dacă vreți să speculați puțin pe tema culorilor fistichii, ea va aprecia cu siguranță un telefon mic și cochet, dar și care nu face gaură în buzunar. Culoarea fistichie de care vorbeam e galbenul, de vreme ce varianta galbenă de Nokia Lumia 520 e cu 10 lei mai ieftină la eMAG.ro, costând 539 lei, față de prețul general al pieței, de 550 lei. Telefonul vine cu ecran de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, 8 GB memorie internă, slot microSD, procesor dual core și camera de 5 megapixeli fără blitz LED. După cum puteți afla și din recenzia noastră, acest telefon are o acustică excelentă, peste orice așteptare, deci melomanele vor fi încântate.

Nokia Lumia 525

și iată că, exact ca o coincidență a sosit și Nokia Lumia 525 în România prin evoMAG.ro. El costă 663 lei și este disponibil pe negru, portocaliu, galben și alb. Terminalul aduce de 2 ori mai mult RAM decât Lumia 520, adică 1 GB și include și 8 GB spațiu stocare și slot microSD. Terminalele împart în rest aceleași specificații, deși aparent bateria de 1430 a lui Lumia 525 administrează mai bine energia și oferă mai mult timp de convorbiri, cam cu o oră.

Orice v-ați hotărâ, rețineți că ar fi ideal să comandați produsul azi, astfel încât el să ajungă mâine, de Valentine's Day. Spor la cumpărături!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×