Mobilissimo.ro te mobilizeaza!

Sony Tapioca şi Nypon îşi fac apariţia parţial în noi imagini

Publicat: 2012-01-26 14:47:36 - Autor: - Afişat de: 1019 ori
Sony şi HTC sunt companiile care au lăsat să ajungă pe Internet cele mai multe informaţii despre viitoarele lor telefoane. Practic vedem săptămânal câte o fotografie nouă sau o listă de dotări hardware, iar Sony a reuşit chiar performanta să aibă lista completă de telefoane pe 2012 scăpată pe web. Astăzi vedem noi imagini cu Sony Tapioca şi cu modelul Nypon.
 
Noi imagini cu Sony Tapioca şi cu modelul Nypon

Despre Tapioca, cunoscut şi sub numele de cod LT21i ştim că va sosi cu un display touch HVGA de 3.2 inch, un procesor single core de 800 MHz, 4 GB memorie internă şi 512 MB RAM. Acesta este în mod clar un device mid/low end, care probabil că va avea un preţ în jurul valorii de 300 de euro. Telefonul mai dispune şi de Bluetooth, wiFi şi o cameră de 3.2 megapixeli şi ar urma să fie lansat în iulie, conform listei Sony menţionate mai sus.

În ce îl priveşte pe Sony Nypon, despre acesta se vorbeşte de câteva luni bune şi la un moment dat el a fost asociat cu o imagine a aşa-numitului Sony Xperia Arc HD, care nu a fost confirmat deocamdată. Cunoscut şi sub numele de cod LT22i, Nypon nu are încă o listă de specificaţii ajunsă pe web, dar ştim că el este programat pentru o lansare în aprilie. Recent am aflat că e posibil ca Sony să lucreze la un nou PSP Phone, deci aşteptăm în curând informaţii şi despre Xperia Play 2.


Nou pe eMAG: Google Nexus 6 - soluția Motorola pentru developeri, preț aici!
blog comments powered by Disqus

Sony Tapioca şi Nypon îşi fac apariţia parţial în noi imagini

(etichete)
© 2006 - 2015 Mobilissimo.ro