Ceasul e-paper Sony FES îşi face apariţia pe o nouă platformă de crowdfunding, clădită de Sony (Video)

1.236 ori
<b>Ceasul e-paper Sony FES îşi face apariţia pe o nouă platformă de crowdfunding, clădită de Sony (Video)</b>Cu c&acirc;teva luni &icirc;n urmă ne declarăm intrigaţi de ceasul Sony FES, bazat pe tehnologie e-paper şi care acum a intrat &icirc;ntr-o campanie de crowdfunding. Nu e vorba nici de Indiegogo şi nici de Kickstarter, ci de un proiect Sony numit...

Cu câteva luni în urmă ne declarăm intrigaţi de ceasul Sony FES, bazat pe tehnologie e-paper şi care acum a intrat într-o campanie de crowdfunding. Nu e vorba nici de Indiegogo şi nici de Kickstarter, ci de un proiect Sony numit First Flight.

Acesta este un site de e-commerce care oferă produse revoluţionare pentru mase. Ele sunt toate proiecte şi concepte ce provin din centrele de cercetare Sony şi sunt cu un pas mai aproape de realizare prin finanţarea publică. Sony FES oferă celor care îl poartă oportunitatea de a îi schimba imaginea afişată pe cadran, dar şi modelul curelei.

Ceasul e-paper Sony FES îşi face apariţia pe o nouă platforma de crowdfunding, clădită de Sony

Ni se promite aici o viaţă a bateriei de 2 ani şi rezistenţa la apă, iar preţul este totuşi destul de mare: 240 de dolari, mai ales că acesta nu e un smartwatch. Deocamdată gadgetul se poate cumpăra doar în Japonia. FES Watch e produs în Japonia, măsoară 7.5 mm în grosime şi are carcasa fabricată din policarbonat. El cântăreşte 43 de grame şi operează fără probleme între 5 şi 35 de grade Celsius.

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×