Mobilissimo.ro te mobilizeaza!

Samsung anunța primul său telefon cu ecran de 5 inch: Galaxy Grand

Publicat: 2012-12-18 12:38:45 - Autor: - Afişat de: 1807 ori
Samsung tocmai a anunțat un nou smartphone, modelul Galaxy Grand, care vine cu o dotare unică în universul Samsung: ecran de 5 inch. Nu vă așteptați totuși la specificații high end, deoarece avem de-a face cu un terminal cu ecran LCD, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli.
 
Samsung anunța primul său telefon cu ecran de 5 inch: Galaxy Grand

Se vehicula de ceva vreme numele acestui terminal și iată-l că acum e real. Dotările sale includ un procesor dual core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli cu captura 1080p. Avem și o cameră de 2 megapixeli în partea din față, memorie internă de 8 GB, slot microSD, WiFi, Bluetooth, GPS, HSPA+ și o baterie de 2100 mAh. Samsung Galaxy Grand vine cu Android 4.1.2 Jelly Bean și interfața TouchWiz aplicată peste.
 
Samsung Galaxy Grand

Printre funcțiile sale se număra obișnuitele S Voice, Direct Call, Allshare Play, Smart Alert, Popup Play, dar și mulți window mode. Designul acestui device amintește ușor de Samsung Galaxy S III, dar parcă are și ceva din generația mai veche Galaxy S. Handsetul va avea și o variantă dual SIM, I9082, pe lângă cea standard single SIM, I9080.

blog comments powered by Disqus

Samsung anunța primul său telefon cu ecran de 5 inch: Galaxy Grand

(etichete)
© 2006 - 2016 Mobilissimo.ro

   
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult ×
UTOK ×