Mobilissimo.ro te mobilizeaza!

Probleme cu Samsung Galaxy S III! Telefonul nu va fi anunţat la Mobile World Congress, afirmă zvonurile

Publicat: 2012-01-26 14:54:23 - Autor: - Afişat de: 1207 ori
Un site cu reputaţie bună din Germania (bestboyz.de) a publicat un articol în care afirmă că Samsung Galaxy S III nu va fi prezentat la Mobile World Congress 2012. Nu au fost oferite şi motive pentru aceasta amânare, dar zvonurile s-au răspândit deja pe tot webul.
 
Probleme cu Samsung Galaxy S III! Telefonul nu va fi anunţat la Mobile World Congress, afirma zvonurile

Unul dintre zvonuri afirma că problema ar fi faptul că ar fi un decalaj prea mare între versiunea internaţională a telefonului şi cea oferită în SUA. Ştiţi probabil că au trecut multe luni între lansarea în Europa a lui Galaxy S II şi cea mult întârziată din State, iar Samsung vrea probabil să evite aceste probleme. Imaginaţi-vă că dacă Samsung şi-ar anunţa noul smartphone hit în februarie, el ar ajunge în SUA de abia la toamnă, sau mai rău, la iarnă.

Trebuie să recunosc că aş dori să îl văd pe noul Galaxy S lansat, mai ales după ce am aflat zvonuri că ar putea fi un handset quad core cu procesor Exynos şi ecran HD de 4.6 inch. Vă reamintesc că Mobilissimo.ro va fi prezent la MWC 2012, deci un motiv în plus pentru a dori să punem mâna pe noul terminal flagship de la Samsung.


Nou pe eMAG: Google Nexus 6 - soluția Motorola pentru developeri, preț aici!
blog comments powered by Disqus

Probleme cu Samsung Galaxy S III! Telefonul nu va fi anunţat la Mobile World Congress, afirmă zvonurile

(etichete)
© 2006 - 2015 Mobilissimo.ro