OnePlus 2 primit în teste de faimosul video blogger Marques Blownlee; Iată o primă mostră foto a camerei sale!

2.171 ori
<b>OnePlus 2 primit în teste de faimosul video blogger Marques Blownlee; Iată o primă mostră foto a camerei sale!</b>Suntem la mai puţin de 2 săptăm&acirc;ni distanţă de lansarea lui OnePlus 2, unul dintre candidaţii solizi la titlul de "telefonul anului 2015", chiar dinainte să &icirc;i cunoaştem lista completă de specificaţii. Dacă maşina de PR OnePlus...

Suntem la mai puţin de 2 săptămâni distanţă de lansarea lui OnePlus 2, unul dintre candidaţii solizi la titlul de "telefonul anului 2015", chiar dinainte să îi cunoaştem lista completă de specificaţii. Dacă maşina de PR OnePlus pare a fi încetinit puţin, postând mai puţine teasere în ultimele zile, ei bine azi aflăm că un norocos blogger a primit deja o unitate în teste.

E vorba despre celebrul Marques Brownlee, video blogger reputat şi cu recenzii pertinente şi în exclusivitate pentru terminale proaspăt lansate. Ei bine, un prim teaser al lui Marques ne arată cutia în care a primit prototipul sau de test, pentru ca apoi să urmeze şi o mostră foto realizată cu camera lui OnePlus 2. Cu această ocazie avem acces şi la EXIF, care ne arată o deschidere F/2.0 pentru această cameră şi lungime focală de 4.48 mm.

OnePlus 2 mostra foto

Recent am aflat că acest telefon va sosi cu 4 GB RAM LPDDR4, o baterie de 3300 mAh şi că va veni cu o versiune de Oxygen OS bazată pe Android 5.1. Rezoluţia camerei sale este necunoscută, dar putem specula că e vorba de un senzor de 16 sau 20 de megapixeli. OnePlus One folosea un senzor Sony IMX214, deci ne aşteptam să vedem tot un senzor Sony aici, un IMX de generaţie de nouă.

OnePlus 2 primit în teste de faimosul video blogger Marques Blownlee; Iată o primă mostră foto a camerei sale!

O să fim şi cu ochii pe Marques, aşteptând primele sale impresii şi eventual noi indicii despre OnePlus 2! In ce priveste fotografia de mai sus, apreciem textura acelui periscop si calitatea imaginii, mai ales ca parea a fi o zi innorata sau un apus de soare.

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×