O galerie completă de fotografii cu smartphone-ul Meizu MX5 se afișează pe web

1.323 ori
<b>O galerie completă de fotografii cu smartphone-ul Meizu MX5 se afișează pe web</b>Dacă acum c&acirc;teva săptăm&acirc;ni aflam faptul că cei de la Meizu pregătesc două noi terminale mobile intitulate M2 Note, respectiv MX5, iată că astăzi avem ocazia să vedem o galerie completă de imagini cu unul dintre aceste modele. Mai...

Dacă acum câteva săptămâni aflam faptul că cei de la Meizu pregătesc două noi terminale mobile intitulate M2 Note, respectiv MX5, iată că astăzi avem ocazia să vedem o galerie completă de imagini cu unul dintre aceste modele. Mai precis, în fotografiile de mai jos îl putem admira pe Meizu MX5, viitorul flagship chinez.

Așa cum am descoperit anterior, Meizu MX5 va aduce o carcasă unibody metalică, un procesor octa-core Mediatek MT6795, cât și o cameră foto principală cu focalizare infraroșu. O altă introducere va și și un scanner de amprente amplasat în butonul home de sub ecran.

Din fotografiile sosite astăzi prin intermediul rețelei de socializare Weibo ni se reconfirmă design-ul telefonului și materialele ce vor fi utilizate în procesul de fabricare. Remarcăm faptul că rama telefonului arată aproximativ la fel cu cea regăsită la ora actuală pe terminale ca și iPhone 6, respectiv Galaxy S6.

Totodată, observăm că telefonul va aduce un panou frontal cu margini foarte subțiri, aproape inexistente, detaliu pe care din ce în ce mai mulți producători încearcă să îl aducă pe telefoanele comercializate.

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×