AMD și Intel lucrează Împreună la dezvoltarea MeeGo; Nokia cooptează noi specialiști

1.556 ori
<b>AMD și Intel lucrează Împreună la dezvoltarea MeeGo; Nokia cooptează noi specialiști</b>Iată că orice e posibil în ziua de azi când vine vorba de evoluția unei platforme software, astfel că rivali precum AMD și Intel pot colabora. Având în vedere că astăzi a debutat prima conferință MeeGo în Dublin - Irlanda, AMD a profitat de...

Iată că orice e posibil în ziua de azi când vine vorba de evoluția unei platforme software, astfel că rivali precum AMD și Intel pot colabora. Având în vedere că astăzi a debutat prima conferință MeeGo în Dublin - Irlanda, AMD a profitat de ocazie și s-a alăturat proiectului MeeGo, sub aripa Linux Foundation.

Nu putem spune că mutarea e imprevizibilă, având în vedere existența chipseturilor ARM pentru terminalele MeeGo, în ciuda faptului că Intel este cel mai mare rival AMD. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței de azi și a venit prin intermediul lui Chris Schlaeger, director al secțiunii AMD Operating System.

Discursul său poate fi urmărit aici, iar Schlaeger a afirmat că diferentele de CPU și GPU nu sunt un motiv solid pentru ca marile companii să nu colaboreze. Oficialul AMD declară și că a urmărit dezvoltarea lui MeeGo, chiar înainte ca acest proiect să fie confirmat oficial, dar mai degrabă ca utilizator de Nokia N810, decât ca persoană implicată direct.

AMD și Intel lucrează Împreună la dezvoltarea MeeGo; Nokia cooptează noi specialiști

Oare ce alți producători importanți de chipseturi își vor mai anunța colaborarea în aceste zile ale conferinței MeeGo? Vestea celor de la AMD vine tocmai după ce aflasem că Intel va concentra dezvoltarea platformei și în România, printr-o echipă de specialiști.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×