Mobilissimo.ro te mobilizeaza!

Exclusivitate: LG Fantasy/Miracle în imagini speciale pentru Mobilissimo.ro - fantezie pe gheaţă (Video)

Publicat: 2012-02-16 13:55:41 - Autor: - Afişat de: 6129 ori
Mai ţineţi minte povestea cu romanul care vindea un telefon Windows Phone produs de LG şi nelansat încă pe okazii? Ei bine, după ce povestea a ajuns mai departe şi telefonul a fost cumparat de un membru al XDA Developers, care ne-a oferit un video hands on acum sursa care a postat pe okazii primele imagini ne-a trimis o serie de fotografii cu LG Fantasy fără watermark dar și un nou material video. Zvonurile afirmă că telefonul se va numi LG Fantasy E740 sau chiar Miracle, iar device-ul il vedeti mai jos in acțiune.
 
Exclusivitate: LG Fantasy în imagini speciale pentru Mobilissimo.ro - fantezie pe gheaţă (Video)

Avem handsetul la dimensiunile originale ale fotografiei şi ne putem face o idee mai bună asupra lookului său. Sursa noastră afirmă că smartphone-ul nu se mai afla în posesia sa şi că el venea cu NFC, Windows Phone 7, dar îi lipsea giroscopul şi dispune de un CPU de 1 GHz pentru a rula OS-ul Microsoft. Reţineţi că acesta este un prototip şi remarcaţi şi camera de 5 megapixeli din spatele terminalului. Hardware-ul sau s-ar mai putea modifica în varianta finală, asta e clar.
 
LG Fantasy

Trebuie să recunosc că terminalul nu arată rău şi îmi aminteşte uşor de HTC HD7 mai degrabă decât de LG Optimus 7, în completarea căruia vine LG Fantasy. Se zvoneşte că telefonul va avea un display NOVA WVGA de 4 inch, iar că procesorul va fi un Scorpion, dar din păcate sursa noastră nu ne-a vorbit şi despre display. Se pare că handsetul va avea şi o cameră VGA frontală şi mă aştept că unitatea finală a lui LG Fantasy să ajungă şi la MWC 2012, unde se va afla în mâna colegului Zsolt pentru un hands on detaliat.
 

Multumim sursei (Alex din Otopeni) pentru detalii! 


Nou pe eMAG: Google Nexus 6 - soluția Motorola pentru developeri, preț aici!


blog comments powered by Disqus

Exclusivitate: LG Fantasy/Miracle în imagini speciale pentru Mobilissimo.ro - fantezie pe gheaţă (Video)

(etichete)
© 2006 - 2015 Mobilissimo.ro