Lenovo ThinkPad Tablet - un model business testat la Lenovo Do Tour 2011 (Video)

1.678 ori
<b>Lenovo ThinkPad Tablet - un model business testat la Lenovo Do Tour 2011 (Video)</b>în cadrul evenimentului Lenovo Do Tour 2011, organizat în parcarea Băneasa Mall, am avut ocazia să testez pentru Mobilissimo.ro și site-ul înfrățit Tablet-News.com atât tableta IdeaPad K1, cât și pe cea Lenovo Thinkpad Tablet. Dacă primul...

în cadrul evenimentului Lenovo Do Tour 2011, organizat în parcarea Băneasa Mall, am avut ocazia să testez pentru Mobilissimo.ro și site-ul înfrățit Tablet-News.com atât tableta IdeaPad K1, cât și pe cea Lenovo Thinkpad Tablet. Dacă primul model este un device Honeycomb cu software personalizat și orientare multimedia, ei bine Thinkpad e o tabletă business, cu stylus atașat.

Terminalul nu este încă disponibil în România, de aceea nu am putut afla un preț pentru el. Ce știu însă este faptul că în SUA varianta de 16 GB cu WiFi a acestui model costă 479 și asta fără acel stylus cu capăt roșu pe care îl vedeți în clipul hands on. Modelul de 32 GB costă 589 de dolari peste Ocean, dar trecând peste asta am descoperit un terminal care mi-a adus aminte puțin de Toshiba Thrive. De ce? Pentru că Thinkpad Tablet este un terminal gros, cu port full USB și destul de greu pentru a nu fi chiar un produs tentant pentru oricine.

De remarcat și butoanele fizice ale terminalului, unul special pentru browser, unul Home și unul Back, plus încă un buton a cărui idenditate nu am aflat-o, dar bănuiesc că are de-a face cu orientarea imaginii de pe ecran. în privința porturilor, avem la dispoziție un mini HDMI, un microUSB, un port proprietar petnru dock, un port full USB, un jack audio de 3.5 mm, un slot pentru carduri de memorie, atât SD, cât și microSD și un slot SIM, deci numai de bine la acest capitol.

Lenovo ThinkPad

Am remarcat și prezența unei aplicații tip Notes, care ne permite să scriem cu stylusul pe ecran și apoi recunoaște textul scris, după cum se vede și în clipul din acest articol. Tableta Thikpad vine cu un o variantă pesonalizata de Honeycomb cu widgeturi speciale, un magazin de aplicaii Lenovo și o modalitate de închidere a aplicațiilor ce rulează în multitasking. Dotările sale includ un ecran de 10.1 inchi cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, o cameră de 5 megapixeli în partea din spate, una de 2 megapixeli în partea din față și suport WiFi. Procesorul este un Tegra 2, care operează în tandem cu 1 GB RAM și o baterie ce oferă 8 ore de funcționare.

Tableta Thinkpad este una business, dupoa cum am spus și asta se vede din numeroasele măsuri de securitate și criptare disponibile pe întreg device-ul, ceea ce include chiar și criptarea datelor de pe cardul SD. Tableta vine cu antivirusul McAfee și are și un sistem software antifurt. în plus Lenovo ne oferă și 2 GB spațiu de stocare în cloud pe acest model.

Mai multe detalii aflați din aceste clipuri video, dar până acum pot spune că nu există tabletă business mai bună în România în acest moment.

Lenovo ThinkPad

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×