IFA 2015: Huawei Watch confirmat pentru lansarea în SUA şi Europa, vine cu Android Wear, design metalic elegant

1.357 ori
<b>IFA 2015: Huawei Watch confirmat pentru lansarea în SUA şi Europa, vine cu Android Wear, design metalic elegant</b>Huawei a prezentat &icirc;n luna martie a acestui an un purtabil cu Android Wear, ce dovedea mult potenţial. Terminalul se numea Huawei Watch şi la acea vreme nu părea gata să părăsească Asia. La IFA 2015 aflăm mai multe detalii despre debutul sau...

Huawei a prezentat în luna martie a acestui an un purtabil cu Android Wear, ce dovedea mult potenţial. Terminalul se numea Huawei Watch şi la acea vreme nu părea gata să părăsească Asia. La IFA 2015 aflăm mai multe detalii despre debutul sau în Europa şi SUA şi despre dotările sale.

Acesta este un model premium, gândit mai întâi ca un ceas şi abia apoi ca un device smart. El poate fi precomandat de astăzi în SUA via Amazon, Google Store, Best Buy şi GetHuawei.com, urmând a fi livrat pe 17 septembrie. În Europa el va sosi tot în această lună dar puţin mai târziu. Smartwatchul are o carcasă din oţel inoxidabil, iar cele 6 versiuni iniţiale ale acestui gadget vor costa între 349 de dolari şi 799 dolari. În Europa preţul este intre 399 euro si 699 euro.

Huawei Watch

Diferenţele între modele sunt de material al curelei sau brăţării (oţel, piele neagră, piele de aligator), dar variază şi materialul din care e fabricat corpul şi care poate fi printre altele oţel inoxidabil acoperit cu aur rose. Huawei Watch aduce şi un display AMOLED de 1.4 inch, cu rezoluţie de 400 x 400 pixeli şi protecţie din cristal de safir.

La interior se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 400, giroscop, accelerometru, senzor de puls şi barometru. Bateria este o unitate de 300 mAh, care îi asigură cam o zi şi jumătate de funcţionare.

IFA 2015: Huawei Watch confirmat pentru lansarea în SUA şi Europa, vine cu Android Wear, design metalic elegant

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×