Huawei Y6 Scale primeşte un preţ şi randare din China; Va costa 150 de euro şi va fi un entry level interesant

1.108 ori
<b>Huawei Y6 Scale primeşte un preţ şi randare din China; Va costa 150 de euro şi va fi un entry level interesant</b>Un nou model entry level cu Android apare din China astăzi, produs de Huawei şi menit că rival pentru terminalele Moto G şi Moto E de nouă generaţie. Handsetul se numeşte Huawei Y6 Scale şi poate fi admirat mai jos. &nbsp; El va costa &icirc;n jur...

Un nou model entry level cu Android apare din China astăzi, produs de Huawei şi menit că rival pentru terminalele Moto G şi Moto E de nouă generaţie. Handsetul se numeşte Huawei Y6 Scale şi poate fi admirat mai jos.

El va costa în jur de 150 de euro şi va include la bord noul procesor quad core Snapdragon 210, care ar trebui să ajungă şi pe viitoare modele Lumia entry level. Y6 Scale e dotat cu un ecran de 5 inch cu panou IPS şi rezoluţie 720p, iar la bord regăsim şi un modem LTE, 1 GB RAM şi 8 GB stocare. Handsetul are parte de slot microSD, o cameră de 8 megapixeli în spate şi una frontală de 2 MP.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 210 este o unitate quad core 64 bit de 1.1 GHz, cu core-uri Cortex A7. Acest model vine cu suport pentru quad band GSM, LTE, WiFi şi Bluetooth, dar şi cu o baterie de 2200 mAh. Toate acestea sunt oferite într-un handset cu grosime de 8.3 mm, care rulează Android 5.0 Lollipop cu Emotion UI aplicat peste. Se pare că vom vedea o lansare pe 30 iulie.

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×