[UPDATE - este un fals] Spatele lui HTC A9 (Aero) apare pe web, poate fi confundat prea uşor cu un iPhone

2.987 ori
<b>[UPDATE - este un fals] Spatele lui HTC A9 (Aero) apare pe web, poate fi confundat prea uşor cu un iPhone</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma aflam că HTC Aero, aşa numitul "flagship de toamnă" al celor de HTC ar urma să poarte numele de HTC A9. Ei bine, azi vedem şi o imagine cu spatele acestui handset, care nu arăta foarte măgulitor. &nbsp; Pentru HTC...

Cu câteva zile în urma aflam că HTC Aero, aşa numitul "flagship de toamnă" al celor de HTC ar urma să poarte numele de HTC A9. Ei bine, azi vedem şi o imagine cu spatele acestui handset, care nu arăta foarte măgulitor.

Pentru HTC One M10 (mai nou O2) şi HTC Aero (A9), HTC a promis că a luat-o de la zero cu designul şi că ne va surprinde la toamnă şi respectiv în 2016. Cu toate acestea, dacă imaginea de mai sus e autentică, atunci HTC A9 nu prea e o surpriză plăcută. El aduce foarte mult cu un iPhone la drept vorbind, diferenţa majoră fiind plasarea camerei principale în centru şi nu în colţ.

În rest totul e la fel, inclusiv antenele din plastic. Ştim că HTC A9 ar putea debuta cu noul procesor deca core MediaTek Helio X20, a cărui producţie va porni în noiembrie, deci produsul ar putea întârzia până la final de an. Ne aşteptam la un corp metalic, ecran Quad HD de 5.5 inch şi 4 GB RAM. Să sperăm că sursa scăpării se înşeală şi vom primi un handset mai arătos.

[UPDATE] - După o analiză mai atentă, am observat niște elemente care indică faptul că acest telefon ar fi un iPhone 6 Plus modificat în Photoshop. De exemplu partea unde se află camera, la un zoom al fotografiei, ne dezvăluie niște decupări chiar foarte prost făcute. La fel și blitz-ul are o formă ciudată, neverosimilă.

HTC A9 fals

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×