HTC Sense 6.0 și Android 5.0.1 apar În capturi pe HTC One M8 și clipuri (Video)

1.562 ori
<b>HTC Sense 6.0 și Android 5.0.1 apar În capturi pe HTC One M8 și clipuri (Video)</b>Suntem destul de aproape de debutul noilor flagshipuri HTC și Samsung, care vor fi anunțate cel târziu în primăvară lui 2015, dar probabil puțin mai devreme. Azi vedem capturi de ecran cu Android 5.0.1 și HTC Sense 6.0 realizate pe HTC One M8....

Suntem destul de aproape de debutul noilor flagshipuri HTC și Samsung, care vor fi anunțate cel târziu în primăvară lui 2015, dar probabil puțin mai devreme. Azi vedem capturi de ecran cu Android 5.0.1 și HTC Sense 6.0 realizate pe HTC One M8.

 
Ultima veste legată de HTC One M8 și M7 era că ele vor primi Lollipop pe undeva pe la începutul lui ianuarie. Uitându-ne la aceste capturi de ecran observăm că zonă aplicațiilor are fundal negru și e transparenta și nu albă și opacă ca pe alte terminale cu Lollipop.  Observăm și notificările în formă de cards, integrate în același ecran cu Quick Settings.

HTC Sense 6.0 și Android 5.0.1 apar În capturi pe HTC One M8 și clipuri (Video)

 
Observăm și zona de multitasking, cu thumbnailuri arătoase pentru aplicațiile deschise recent. O veste bună este sosirea unei opțiuni Search în zonă de Setări. După cum se vede în clipul de mai jos, fluiditatea interfatei a crescut și totul arată excelent. Vedeți în acțiune și tastatură și Easy Mode și zonă de notificări.

Celălalt clip prezintă funcții noi de accesibilitate, printre care și Color Inversion, Color Correction și High Contrast text. Cum vi se pare noul software pentru HTC One M8?

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×