HTC preconizează vânzări peste așteptări În trimestrul 4, ajungând la peste 1.5 miliarde de dolari În valoare

1.166 ori
<b>HTC preconizează vânzări peste așteptări În trimestrul 4, ajungând la peste 1.5 miliarde de dolari În valoare</b>HTC și-a anunțat astăzi predicțiile pentru trimestrul 4, estimând că va ajunge la vânzări peste așteptări. După 3 ani la rând de scăderi, acum firma asiatică preconizează că vânzările vor rămâne cel puțin la fel de bune ca în...

HTC și-a anunțat astăzi predicțiile pentru trimestrul 4, estimând că va ajunge la vânzări peste așteptări. După 3 ani la rând de scăderi, acum firma asiatică preconizează că vânzările vor rămâne cel puțin la fel de bune ca în ultimele trimestre, valoarea lor ajungând undeva între 1.41 miliarde de dolari și 1.55 miliarde de dolari.

Astfel s-ar înregistra o creștere între 2.7% și 12% față de vânzările din trimestrul 3 și până la 9.6% față de aceeași perioadă din 2013. HTC afirmă și că se așteaptă la profit pentru al treilea trimestrul consecutiv. CFO-ul companiei, Chialin Chang a spus investitorilor că se așteaptă ca perioadă bună a companiei să se prelungească și către începutul lui 2015. Cea mai mare problemă a celor de la HTC și a producătorilor de telefoane Android în general este cererea ridicată pentru noile modele iPhone.

HTC, care era cândva cel mai mare producător de smartphone-uri din lume a picat în ultimul an din top 10 companii după volumul de livrări de terminale mobile. Apple și Samsung s-au ales cu punctele din cota HTC, în vreme ce firmele din China au profitat și ele de ocazie, câștigând cotă cu terminalele lor accesibile. în 2014 HTC a mizat mai mult pe modele midrange atractive, dar și pe câteva produse destinate pieței din China și pe tableta Nexus 9 acum spre final de an.

Să vedem ce va aduce 2015...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×