Android 3.0 Honeycomb rulează pe HTC Desire. Iată dovada!

4.534 ori
<b>Android 3.0 Honeycomb rulează pe HTC Desire. Iată dovada!</b>După ce am avut ocazia să vedem excelentul sistem de operare Android Honeycomb în acțiune la Mobile World Congress 2011, în Barcelona, pe tabletele LG Optimus Pad, Samsung Galaxy Tab 10.1 și Motorola Xoom, iată că avem parte de o surpriză...

După ce am avut ocazia să vedem excelentul sistem de operare Android Honeycomb în acțiune la Mobile World Congress 2011, în Barcelona, pe tabletele LG Optimus Pad, Samsung Galaxy Tab 10.1 și Motorola Xoom, iată că avem parte de o surpriză autohtonă. Mulțumită unui pont oferit de Iancu Cosmin Cristian, am descoperit că Android 3.0 rulează în acest moment pe un HTC Desire aflat în posesia lui Cosmin.

Dovezi foto avem și ele sunt integrate în acest articol, dacă v-am făcut curioși. Nu ar trebui să ne mire ca un sistem de operare creat special pentru tablete a fost portat cu succes pe un smartphone, deoarece chiar Eric Schmidt, fost CEO Google afirma la MWC că viitoarea versiune de Android pentru telefoane va împrumuta destul de multe elemente de la Honeycomb.

Ca de obicei, băieții de la XDA Developers sunt cei care au realizat portul, care vine cu următoarele funcții active:

  • ecranul touch
  • accelerarea 3D
  • wallpaper-uri
  • conexiune tip date
  • primire/trimitere SMS-uri
  • galerie CM7
  • widgeturi

Iancu Cosmin a testat deja Honeycomb pe HTC Desire și este mulțumit de felul în care se mișcă OS-ul, mai ales având în vedere că acesta este la început, în ce privește portarea. Imaginați-vă cum vor evolua lucrurile când XDA Developers vor termina cu Honeycomb... îi mulțumim pentru pont lui Cosmin și sperăm să vedem și alte terminale rulând acest sistem de operare, nu doar un HTC.

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×