Google Nexus Prime deja pus la vânzare de un retailer britanic! Iată primul telefon Samsung cu Android 4.0!

3.184 ori
<b>Google Nexus Prime deja pus la vânzare de un retailer britanic! Iată primul telefon Samsung cu Android 4.0!</b>E săptămâna grabei se pare, astfel că după ce am văzut telefonul Nokia N9 disponibil prin precomandă în România, a venit și momentul următorului model Google Nexus să strălucească. De această dată, Samsung Nexus Prime a ajuns în oferta...

E săptămâna grabei se pare, astfel că după ce am văzut telefonul Nokia N9 disponibil prin precomandă în România, a venit și momentul următorului model Google Nexus să strălucească. De această dată, Samsung Nexus Prime a ajuns în oferta unui retailer britanic, care e mai degrabă prevăzător și grăbit, decât gata de a fi luat drept o sursă reală.

Specificațiile scăpate pe web in prealabil sunt confirmate de anunțul companiei britanice, astfel că aflăm că Google Nexus Prime va sosi cu Android Ice Cream Sandwich, un display Super AMOLED de 4.6 inchi, 1 GB RAM și un procesor dual core de 1.5 GHz, plus cameră de 5 megapixeli. WiFi și GPS se află în mod previzibil printre dotări, iar designul acestui terminal este dezvăluit parțial de către retailer și este foarte interesantă acea partea inferioară din față, care ne duce cu gândul la o margine cromată.

Google Nexus Prime

Observați și ecranul edge to edge pe care se pare că îl așteptam la infinit pe atât de multe modele de telefoane, dar nici unul nu pare a include o astfel de tehnologie. Rămâne de văzut dacă ecranul lui Samsung Nexus Prime chiar este un display 720p, iar promisiunea că vom obține captură 1080p de la o cameră de 5 megapixeli pare puțin prea mult.

Update: Se pare ca imaginea in cauza si vestea despre precomanda erau falsuri, dar randarea acestui device arata destul de bine si ar putea reprezenta un terminal viitor. Iata sursa acestor zvonuri si a falsului Prime: http://theprimesmartphone.com/ (via: @razvancostache)

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorând Motorola Edge 50 Pro în Marrakesh; Hands-on printre cămile în deșert

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×