Facebook anunță un eveniment Android programat pentru 4 aprilie; Vine un nou Facebook Phone?

975 ori
<b>Facebook anunță un eveniment Android programat pentru 4 aprilie; Vine un nou Facebook Phone?</b>După o serie de evenimente care au avut darul de a ne oferi detalii despre noul News Feed de pe mobil și alte inovații, Facebook are programată o nouă conferința de presă, de această dată pe 4 aprilie. Zvonurile afirmă că gigantul rețelelor de...

După o serie de evenimente care au avut darul de a ne oferi detalii despre noul News Feed de pe mobil și alte inovații, Facebook are programată o nouă conferința de presă, de această dată pe 4 aprilie. Zvonurile afirmă că gigantul rețelelor de socializare ar putea prezenta un nou Facebook Phone.

Evenimentul va avea loc pe 4 aprilie, la 10 AM oră locală și vine sub motto-ul "New Home on Android", ceea ce ar putea face referire la o aplicație pentru Android complet reinventată. în ultima vreme am tot văzut scăpări ale unui telefon HTC Myst, care se presupune că ar fi următorul Facebook Phone.

Terminalul se presupune că ar fi sosi în rețeaua 4G LTE a operatorului AT&T, având software Facebook la bord și întreaga experiență de socializare emulată pe Android. Mă aștept și la prezența unui buton fizic Facebook și la alte artificii de acest gen, plus preț rezonabil. Voi ce așteptări aveți de la urmașul lui HTC ChaCha și Salsa?

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorând Motorola Edge 50 Pro în Marrakesh; Hands-on printre cămile în deșert

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×