BlackBerry Curve Apollo, printre primele telefoane cu BlackBerry OS 6.1

1.828 ori
<b>BlackBerry Curve Apollo, printre primele telefoane cu BlackBerry OS 6.1</b>Dacă BlackBerry Torch a fost primul telefon cu BlackBerry OS 6.0, analizat de noi aici, ei bine iată că a venit și momentul unui upgrade. Primele modele cu BB OS 6.1 se pare că vor fi Bold Dakota și un nou Curve, pe numele de cod Apollo. &nbsp;...

Dacă BlackBerry Torch a fost primul telefon cu BlackBerry OS 6.0, analizat de noi aici, ei bine iată că a venit și momentul unui upgrade. Primele modele cu BB OS 6.1 se pare că vor fi Bold Dakota și un nou Curve, pe numele de cod Apollo.

Seria BlackBerry Curve a avut un mare succes, astfel că ar fi fost păcat ca ea să se încheie atât de rapid și fără a crește nivelul specificațiilor disponibile până acum. Astfel, Apollo va sosi cu un ecram îmbunătățit, făcând trecerea de la experiența QVGA la cea HVGA, iar terminalul va suporta conectivitate tri-band 3G UMTS, cu viteze de până la 7.2Mbps și quad band GSM/EDGE.

Dotări precum Bluetooth, WiFi, GPS și chiar NFC sunt incluse de asemenea printre informațiile scăpate pe web. Noul BlackBerry Curve va primi și o cameră de 5 megapixeli cu bliț, procesor de 800MHz, plus 512MB RAM și ROM. Grosimea sa va fi de doar 11, iar handsetul sună foarte promițător în acest moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×