ASUS Transformer Book T100 Chi Unboxing: un nou 2 în 1 mai elegant decât oricând, cu o cutie masivă, tastatură cu prindere magnetică (Video)

1.387 ori
<b>ASUS Transformer Book T100 Chi Unboxing: un nou 2 în 1 mai elegant decât oricând, cu o cutie masivă, tastatură cu prindere magnetică (Video)</b>Iată-ne cu o nouă generaţie de Transformer Book de la ASUS &icirc;n teste, de această dată modelul ASUS Transformer Book T100 Chi. Acesta este scos din cutie mai jos şi este vorba aici despre un model 2 &icirc;n 1 elegant, care costă 2.299 lei la...

Iată-ne cu o nouă generaţie de Transformer Book de la ASUS în teste, de această dată modelul ASUS Transformer Book T100 Chi. Acesta este scos din cutie mai jos şi este vorba aici despre un model 2 în 1 elegant, care costă 2.299 lei la Altex.ro şi tot 2.299 lei la eMAG.ro, în varianta cu 64 GB stocare.

Produsul a fost anunţat în ianuarie 2015 internaţional şi a debutat în România la finalul lunii martie. Cutia în care vine modelul din clipul de unboxing este mai mult sau mai puţin oficială, în lipsa unei imagini imprimate, dar produsul e cel final. În cutie se află tastatura dock, tableta, manualul, cablu USB, încărcătorul şi adaptor pentru încărcător.

Aceasta este o tabletă de 10 inch, cu Windows 8.1 la bord şi cu o carcasă metalică, ce dă senzaţia unui "capac de laptop", mai degrabă decât de o tabletă obişnuită. Fabricat din aluminiu, terminalul măsoară 7.2 mm în grosime şi cântăreşte 570 de grame, iar dockul tastatură are o grosime de 14.8 mm. Cele două împreună cântăresc 1.08 KG. Acest model vine cu 2 GB RAM, procesor Intel Bay Trail quad core de 1.46 GHz (poate ajunge până la 2.39 GHz) şi 32, 64 sau 128 GB stocare.

ASUS Transformer Book T100 Chi scos din cutie

Avem la bord şi un display de 10.1 inch Full HD cu aspect 16:10 şi iluminare LED, plus slot microSD, o cameră principală de 5 MP şi frontală de 2 MP. WiFi şi Bluetooth 4.0 întregesc opţiunile de conectivitate, împreună cu un port microUSB şi unul microUSB 3.0. Există şi un port micro HDMI aici, plasat lateral. Tot lateral se află şi cele două difuzoare ale tabletei si slotul microSD.

Bateria acestui model este o unitate de 30 Wh, iar trecând la tastatură ea se cuplează magnetic la tabletă şi nu comunică electronic cu aceasta. Tastatura are propria sa baterie, nu se încarcă de la tabletă şi nici viceversa, iar cele două se conectează via Bluetooth. Revenim cu o recenzie în curând! [FORUM]

ASUS Transformer Book T100 Chi prețuri actualizate:

ASUS Transformer Book T100 Chi Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×