Apple obține brevete pe nedrept! Slide to unlock exista cu 2 ani Înainte ca Apple să-l inventeze

1.762 ori
<b>Apple obține brevete pe nedrept! Slide to unlock exista cu 2 ani Înainte ca Apple să-l inventeze</b>știți probabil deja din articolul de ieri că Apple da în judecată Samsung pentru modalitate de deblocare a ecranului de pe Galaxy Nexus (slide to unlock). Ei bine, după cum ne informă un comentator la acest articol, cei de la Apple nu sunt sfinți,...

știți probabil deja din articolul de ieri că Apple da în judecată Samsung pentru modalitate de deblocare a ecranului de pe Galaxy Nexus (slide to unlock). Ei bine, după cum ne informă un comentator la acest articol, cei de la Apple nu sunt sfinți, deoarece au obținut brevetul pentru această tehnologie deși ea există de 2 ani.

Aflați că în 2005 există un device foarte drăguț numit Neonode N1m, care rula Windows CE și avea o modalitate de deblocare a ecranului prin slide. și asta în condițiile în care după 2 ani Apple primea brevetul pentru această tehnologie, de parcă invenția le-ar fi aparținut. Un brevet înseamnă de obicei o idee unică și nemaivăzută și nu să recreezi ceva ce există deja, dar modificând unele detalii. Puteți viziona funcția "slide to unlock" a telefonului Neonode la minutul 4 din clipul de mai jos:

Probabil că la vremea acordării brevetului celor de la Apple autoritățile nu știau de existența acestui telefon Neonode, sau poate că s-au prefăcut că nu știu de el. Interesant e faptul că atunci când Apple și Samsung se duelau în tribunale în Olanda, sud-coreenii au folosit telefonul cu Windows CE ca dovadă pentru a respinge acuzațiile de încălcare a brevetului Apple pentru deblocare a ecranului prin slide. Judecătorii au acceptat dovada, iar acest model Neonode ar putea deveni oricând subiect de proces, mai ales din partea rivalilor ca HTC și Motorola.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×